Friday, 8 February 2013

Bas Di Baling Batu : Petanda PR Mula Takut Kalah...Siri jelajah #JelajahAnakMalaysia yang meneruskan perjalanan ke Pekan, Pahang. Namun sabotaj menyambut kehadiran rombongan ini.

Menurut sumber, ( Di Sini ) Bas yang sedang dalam perjalanan itu telah dibaling dengan batu dan telah menyebabkan cermin bas itu pecah.

Kejadian ini bukan yang pertama berlaku sepanjang siri jelajah ini tetapi yang kali ini lebih merbahaya apabila mereka lebih berani hingga menyerang bas yang sedang dalam perjalanan.

Kemungkinan cermin bas dibaling dengan batu adalah amat tinggi dan perkara inin tidak boleh dibiarkan kerana ia akan membahayakan nyawa penumpang dalam bas yang rata-ratanya adalah dari golongan pelajar.

Jika diteliti, kejadian ini mungkin melibatkan agenda politik dan jika benar ia akan jadi lebih merbahaya kerana seperti yang kita tahu parti-parti yang menentang kerajaan amat terdesak sekarang kerana rata-rata rakyat telah menolak mereka dan kerana itu mereka sanggup melakukan apa sahaja termasuk menimbulkan keadaan huru-hara.

TQ : PDTM

0 comments:

◄ Newer Post Older Post ►

My Blog List

#LifeStyle

#LifeStyle

Nadi Rakyat

Nadi Rakyat
Blog NadiRakyat.Net

Pertubuhan Ikatan Muafakat Amal Malaysia (IMAM)

Pertubuhan Ikatan Muafakat Amal Malaysia (IMAM)
Klik Pada Gambar Untuk Pergi Ke Laman Blog IMAM

Nadi Rakyat Malaysia

Nadi Rakyat Malaysia
Misi Selamatkan Negara

Kalimah Allah

Kalimah Allah
#PertahakanKalimahAllah

JOM TUKAR

JOM TUKAR
ACU TEST SEPENGGAL
 

Copyright 2013 Sinhala MP3Gewe Kelate Template by Farhan Share and Tuliskan