Tuesday, 24 September 2013

#PAU2013 : Layakah Azizan? Isteri Sendiri Di Pukul, Di Belasah!!!Datuk Azizan Che Omar adalah bekas SuPol kepada Datuk Seri Ismail Sabri nampak seperti seorang bekas pekerja yang tidak tahu menghargai jasa baik bekas "Boss". Keputusan Azizan untuk melawan "Boss" nya Ismail Sabri adalah dianggap tidak wajar & seperti tidak mengukur baju di badan sendiri.

Bekas SuPol ( Di Sini ) kepada Menteri Pertanian & Asas Tani itu yang juga merupakan Peguam yang dilucutkan lesen kerana pecah amanah.  Azizan yang mempunyai rekod menyalahgunakan duit anakguamnya yang telah mengamanahkan kepada beliau selaku stakeholder.

Kabarnya, ada yang bercerita mengenai manusia yang tidak mengenang dek untung ini, isteri beliau Datin Norawida pernah membuat laporan polis terhadap Azizan yang sering memukul serta membelasah Norawida.

Adakah manusia sebegini layak untuk kita berikan mandat untuk menjaga rakyat? Jika isterinya sendiri pernah beliau jadikan mangsa pukul, apatah lagi kelaluannya terhadap rakyat yangtidak mempunyai apa apa pertalian denganya. Selanjutnya Di Sini...

0 comments:

◄ Newer Post Older Post ►

My Blog List

#LifeStyle

#LifeStyle

Nadi Rakyat

Nadi Rakyat
Blog NadiRakyat.Net

Pertubuhan Ikatan Muafakat Amal Malaysia (IMAM)

Pertubuhan Ikatan Muafakat Amal Malaysia (IMAM)
Klik Pada Gambar Untuk Pergi Ke Laman Blog IMAM

Nadi Rakyat Malaysia

Nadi Rakyat Malaysia
Misi Selamatkan Negara

Kalimah Allah

Kalimah Allah
#PertahakanKalimahAllah

JOM TUKAR

JOM TUKAR
ACU TEST SEPENGGAL
 

Copyright 2013 Sinhala MP3Gewe Kelate Template by Farhan Share and Tuliskan